Logo Perfilstar Skirting and Joints for flooring
Certificat E1 Formaldehíd Etiqueta digital Perfilstar imprimeix digital Nou catàleg disponible a Descargues
inici CASTELLANO | CATALÀ | FRANÇAIS | ENGLISH | PORTUGUÊS
   Productes

   Empresa

   Contacte

   Notícies

   Localització

   Descàrregues   Contract

   Starpanel


Avís legal


Propietat intel.lectual del web

Copyright ©, Perfilstar, S.A., tots els drets reservats.El contingut d'aquest Web (incloent, però no limitant-se a, a textos, imatges, components d'àudio i vídeo, en endavant CONTINGUTS) està protegit per la Llei de la Propietat Intel.lectual.

La distribució, modificació, transmissió, còpia, o qualsevol utilització dels continguts del Web amb finalitats públiques o comercials, sense l'autorització de Perfilstar, S.A.; és una infracció penalitzada per la legislació vigent.

Per altra banda es concedeix una llicència no exclusiva, gratuïta i personal, per utilitzar, copiar, imprimir i transferir (download) a l'ordinador personal qualsevol material o document disponible al Web.


Responsabilitat dels continguts del Web i la seva actualització

Perfilstar, S.A. declina la responsabilitat derivada d'una mala utilització dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al Web i limitar o no permetre l'accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en data de la seva última actualització i ha d'estar considerada com una informació orientadora per l'usuari, relativa als productes i serveis i a altres informacions addicionals. L'usuari pot confirmar la data de l'actualització de qualsevol informació, si la sol.licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició al mateix Web.

Perfilstar, S.A. no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica dels mateixos publicada al Web.

Els continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos al Web de Perfilstar, S.A. i qualsevol dels connexos o vinculats al mateix, estan dirigits a consumidors amb residència a Espanya, per tant, en qualsevol cas serà d'aplicació la Legislació Espanyola essent competents els Tribunals Espanyols.

Perfilstar, S.A. declina la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines Web i, per tant, no elaborada per Perfilstar, S.A. o no publicada amb el seu nom, especialment declina la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines Web de tercers connectades mitjançant enllaços (links), a les pàgines Web de Perfilstar, S.A..FORMULARI DE CONTACTE WWW.PERFILSTAR.COM | © PERFILSTAR S.A. | AVÍS LEGAL
SITEMAP
Motllura Scotia Sòcol Anti-humitat per terres vinílics PERFILSTAR | barcelona Perfils sostenibles
YOUTUBE
FACEBOOK
TWITTER
GOOGLE+