Logo Perfilstar Skirting and Joints for flooring
Perfilstar imprimeix digital Certificat E1 Formaldehíd Etiqueta digital Nou catàleg disponible a Descargues
inici CASTELLANO | CATALÀ | FRANÇAIS | ENGLISH | DEUTSCH | PORTUGUÊS
   Productes

   Empresa

   Contacte

   Notícies

   Localització

   Descàrregues   Contract

   Starpanel


Avís legal


Avis Legal

En complimiento de lo establecido a la Ley 34/2002 d11 de Julio, de Servicios de la Sociedad de La Información y el Comercio Electrónico (LSSICE), se informa de les siguientes aspectos legales: Identificación de la web: www.perfilstar.com Responsable de la web: Daniel Ballart Dirección: Avenida Torre den Mateu 77, naves 4,5,6 Barbera del Valles 08210 Email de contacto: web@perfilstar.com Telf. / Fax: 93 729 11 39 / 93 719 20 44 Datos Fiscales: ESA60507779 Datos Registrales: Inscrito en el Registre Mercantil de Barcelona, Tomo 26825. , Folio 0001 , Hoja 109229.


Responsabilitat dels continguts del Web i la seva actualització

Perfilstar, S.A. declina la responsabilitat derivada d'una mala utilització dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al Web i limitar o no permetre l'accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.

La informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en data de la seva última actualització i ha d'estar considerada com una informació orientadora per l'usuari, relativa als productes i serveis i a altres informacions addicionals. L'usuari pot confirmar la data de l'actualització de qualsevol informació, si la sol.licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició al mateix Web.

Perfilstar, S.A. no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica dels mateixos publicada al Web.

Els continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos al Web de Perfilstar, S.A. i qualsevol dels connexos o vinculats al mateix, estan dirigits a consumidors amb residència a Espanya, per tant, en qualsevol cas serà d'aplicació la Legislació Espanyola essent competents els Tribunals Espanyols.

Perfilstar, S.A. declina la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines Web i, per tant, no elaborada per Perfilstar, S.A. o no publicada amb el seu nom, especialment declina la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines Web de tercers connectades mitjançant enllaços (links), a les pàgines Web de Perfilstar, S.A..FORMULARI DE CONTACTE WWW.PERFILSTAR.COM | © PERFILSTAR S.A. | AVÍS LEGAL
SITEMAP
Sòcol Anti-humitat per terres vinílics PERFILSTAR | barcelona Perfils sostenibles Motllura Scotia
YOUTUBE
FACEBOOK
TWITTER