Logo Perfilstar Skirting and Joints for flooring
Etiqueta digital Certificat E1 Formaldehíd Perfilstar imprimeix digital Nou catàleg disponible a Descargues
inici CASTELLANO | CATALÀ | FRANÇAIS | ENGLISH | DEUTSCH | PORTUGUÊS
   Productes

   Empresa

   Contacte

   Notícies

   Localització

   Descàrregues   Contract

   Starpanel


Associacions

Fabricació europea

Tota la nostra fabricació es realitza dins el marc de la Comunitat Europea, amb la nostra fàbrica situada a España. Amb la garantía que suposa fabrica a Europa gràcies als controls a nivell de seguretat i qualitat.

Gremi de Fusters de Catalunya

El Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona es remunta històricament a l'any 1257, data en la que esta documentada la presència de quatre membres en el Consell de Cent de la Ciutat. Entre els nostres objectius, destaquem la representació, gestió i defensa dels interessos econòmics, socials, laborals i professionals dels nostres agremiats i l'impuls a la modernització del Sector.

Aecoc

AECOC, que va nèixer per impulsar la introducció a España del codi de barres, ha evolucionat per oferir a la indústria i la distribució un marc de col·laboració imprescindible per arribar al consumidor de la manera més eficient possible.

Ecoembes Punt Verd

Des de l'entrada en vigor de la Llei 11/97 d'Envasos i Residus d'Envasos, totes les empreses envasadores tenen la obligació de recuperar els residus dels envasos dels productes que posin al mercat, per ser reciclats i valorats. I per cumplir aquesta responsabilitat, poden acollirse al Sistema Integrat de Gestió de Residus d'Envasos (SIG), gestionat per Ecoembes.

Pefc

PEFC es una entitat sense ànim de lucre, oberta a la participació d'associacions d'àmbit estatal o sectorial, productors forestals, industrials, comerciants, consumidors o ONG's interessades en la gestió forestal sostenible. El segell de certificació PEFC ofereix la garantia de que aquesta extensa superfície foresta està sent gestionada sosteniblement, desde una òptica ambiental, social i econòmica.

Salut i Seguretat

Treballem conjuntament amb l'empresa Quirón Prevención ja que la nostra filosofia com la d'ells, està basada en aconseguir que la prevenció de riscos en el lloc de treball s'integri en l'actitud del treballador com a part de la seva rutina quotidiana facilitant per part de l'empresa totes les eines necessàries per a això.


FORMULARI DE CONTACTE WWW.PERFILSTAR.COM | © PERFILSTAR S.A. | AVÍS LEGAL
SITEMAP
Perfils sostenibles Motllura Scotia Sòcol Anti-humitat per terres vinílics PERFILSTAR | barcelona
YOUTUBE
FACEBOOK
TWITTER