Logo Perfilstar Skirting and Joints for flooring
Nou catàleg disponible a Descargues Etiqueta digital Certificat E1 Formaldehíd Perfilstar imprimeix digital
inici CASTELLANO | CATALÀ | FRANÇAIS | ENGLISH | DEUTSCH | PORTUGUÊS
   Productes

   Empresa

   Contacte

   Notícies

   Localització

   Descàrregues   Contract

   Starpanel


Empresa

Història

Perfilstar S.A. va ser fundada al 1994 encara que conta amb una sobrada experiència de més de 40 anys en la fabricació de motllures. Pefilstar S.A. es una de les principals fàbriques de complements per a terres laminats i tarimes de fusta a Europa.

Amb els seus inicis a Montcada i Reixac fabricant productes per a la cuina, actualment estem situats a Barberà del Vallès a prop de Barcelona (a uns 20 minuts) i disposem de unes instal·lacions de més de 2.000 metres quadrats accessibles fàcilment des de l'autopista AP-7 que connecta directament amb Europa.

Qualitat

Perfilstar S.A. sempre ha perseguit com a objectiu la qualitat dels seus productes, introduint les millores tecnològiques necessàries.

Realitzar internament la majoria dels processos productius com el motllurat, la impressió digital, l'aplacat o l'embalatge; ens permet controlar que el producte s'entregui amb la màxima qualitat i perfectament adaptat a les necessitats del client.

Personalitzem les col·leccions de terra laminat, tarima de fusta o vinílic ajustant el disseny segons la mostra del parquet.

A més a més disposem d'una col·lecció de metàl·lics i lacats que poden combinar amb qualsevol disseny de parquet.

Medi Ambient

Perfilstar S.A. es una empresa preocupada per la sostenibilitat del medi ambient, per aquest motiu sempre comprem a proveïdors que disposen dels certificats internacionals mediambientals, tals com el PEFC o el FSC.

Perfilstar S.A. ha assumit la implantació del símbol de punt verd de reciclatge pels productes que van destinats al consumidor final. A més de la separació de residus pel seu tractament; la empresa posa molt èmfasi en la reutilització de materials i la seva correcta utilització per evitar la generació de més residus.

Flexibilitat

Pel sector de la tarima de fusta podem treballar amb qualsevol xapa de fusta i, per un altre costat pel sector del terra laminat disposem de més de 1000 decoratius. A més treballem amb la nostra pròpia impressora digital que ens permet copiar qualsevol diseny de fusta, fantasia, ceràmica, vinílic o logotip, sense ninguna limitació.

Els nostres perfils es fabriquen amb base: MDF, MDF hidròfug, pi finger-joint, alumini i PVC compacte.

Segons les necessitats d'enganxat podem utilitzar cola EVA o cola PUR. Totes les laques i barnisos son d'alta resistència als condicionants que es produeixen al sector del parquet.

Tecnologia

Un dels principals pilars de l'empresa sempre ha estat l'adaptació de la tecnologia als processos de fabricació, totes les línies de producció estan totalment automatitzades perquè l'operari pugui centrar la seva atenció al control de qualitat.

Només es realitza manualment el procés d'embalatge dels productes de fusta que necessiten un control visual més exhaustiu al peça a peça per la seva condició de material viu.

Perfilstar S.A. inverteix constantment en nova maquinària com la impressora digital que ens permet garantir la qualitat dels nostres productes.

Tradició

Perfilstar S.A. es una empresa familiar i com a tal valora per sobre de tot el factor humà, per aquest motiu es pot trobar entre els seus treballadors persones que han desenvolupat tota la seva vida laboral a l'empresa, comneçant al primer nivell i escalant categories fins a aprendre un ofici.

Perfilstar S.A. te en plantilla persones que treballen per donar resposta a les demandes dels seus clients en tots els estaments de l'empresa.

Associacions

Fabricació europea

Tota la nostra fabricació es realitza dins el marc de la Comunitat Europea, amb la nostra fàbrica situada a España. Amb la garantía que suposa fabrica a Europa gràcies als controls a nivell de seguretat i qualitat.

Gremi de Fusters de Catalunya

El Gremi de Fusters, Ebenistes i Similars de Barcelona es remunta històricament a l'any 1257, data en la que esta documentada la presència de quatre membres en el Consell de Cent de la Ciutat. Entre els nostres objectius, destaquem la representació, gestió i defensa dels interessos econòmics, socials, laborals i professionals dels nostres agremiats i l'impuls a la modernització del Sector.

Aecoc

AECOC, que va nèixer per impulsar la introducció a España del codi de barres, ha evolucionat per oferir a la indústria i la distribució un marc de col·laboració imprescindible per arribar al consumidor de la manera més eficient possible.

Ecoembes Punt Verd

Des de l'entrada en vigor de la Llei 11/97 d'Envasos i Residus d'Envasos, totes les empreses envasadores tenen la obligació de recuperar els residus dels envasos dels productes que posin al mercat, per ser reciclats i valorats. I per cumplir aquesta responsabilitat, poden acollirse al Sistema Integrat de Gestió de Residus d'Envasos (SIG), gestionat per Ecoembes.

Pefc

PEFC es una entitat sense ànim de lucre, oberta a la participació d'associacions d'àmbit estatal o sectorial, productors forestals, industrials, comerciants, consumidors o ONG's interessades en la gestió forestal sostenible. El segell de certificació PEFC ofereix la garantia de que aquesta extensa superfície foresta està sent gestionada sosteniblement, desde una òptica ambiental, social i econòmica.

Salut i Seguretat

Treballem conjuntament amb l'empresa Quirón Prevención ja que la nostra filosofia com la d'ells, està basada en aconseguir que la prevenció de riscos en el lloc de treball s'integri en l'actitud del treballador com a part de la seva rutina quotidiana facilitant per part de l'empresa totes les eines necessàries per a això.


FORMULARI DE CONTACTE WWW.PERFILSTAR.COM | © PERFILSTAR S.A. | AVÍS LEGAL
SITEMAP
Sòcol Anti-humitat per terres vinílics Perfils sostenibles PERFILSTAR | barcelona Motllura Scotia
YOUTUBE
FACEBOOK
TWITTER